We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×

Aker BioMarine styrker lederteamet i QRILL Aqua

Tilbake til nyheter

Aker BioMarine har ansatt Bjørn Wallentin i rollen som Senior Vice President QRILL Aqua Sales, og Ragnhild Dragøy i Vice President Product Management and Sustainability. - De to vil bidra til at selskapet vil være godt posisjonert for framtiden, sier Sigve Nordrum, EVP Animal Health & Nutrition.

 

Ragnhild Dragøy har lang forskningserfaring og har de siste to årene vært direktør for bærekraft i Aker BioMarine. Wallentin kommer fra stillingen som Regional Vice President for Jotuns Americas-avdeling, et selskap hvor han har tilbrakt 27 år av sin karriere i en rekke ulike roller.

- Fordelene med QRILL Aqua som en funksjonell ingrediens går på tvers arter, og vi fortsetter å avdekke helsefordelene til dette lille antarktiske krepsdyret. Kursen er satt for vekst, og med det har vi som mål å styrke vårt lederteam og ekspandere til nye områder, sier Sigve Nordrum, EVP Animal Health & Nutrition, Aker BioMarine.

- Flott mulighet

- Med Bjørns sterke salgsbakgrunn og Ragnhilds forståelse for bærekraftig produktutvikling for menneskers og dyrs ernæring, er vi godt posisjonert for vårt neste kapittel, fortsetter han. 

Dragøy og Wallentin startet i sine stillinger i mai.

- Dette er en flott mulighet til å være en del av en bærekraftig og viktig industri, både når det gjelder fremtidens mat, så vel som helse på tvers av arter. Aker BioMarine har spennende muligheter i sikte når vi ser mot nye markeder, nye detaljhandelskanaler og nye måter å nå kunder på. Å få muligheten til å jobbe med et så profesjonelt team var en av hovedgrunnene til at jeg ønsket å starte i selskapet, sier Wallentin.

Samarbeid på tvers

Ragnhild Dragøy startet i Aker BioMarine i 2021, og kom fra stillingen som forskningsdirektør marin bioteknologi i Nofima Norge. Hun har mange års erfaring fra marin bioteknologi bak seg.  I sin nye rolle vil hun bidra til å bygge opp selskapets nye enhet, som vil fokusere på forskning, produktutvikling, bærekraft og markedsføring innenfor Aker BioMarines dyrehelse- og ernæringsvirksomhet.

- Min rolle vil være å lede og utvikle et svært kompetent team som er rustet til å møte vår nye enhets mål. Vi må også jobbe for å sikre solid samarbeid på tvers av selskapet, for å optimalisere våre QRILL-produkter i alle segmenter. Og spesielt viktig er det å integrere det viktige arbeidet fra bærekraft i vårt QRILL-produkt og budskap, sier Dragøy.