We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×

Thomas Repstad i Aker Biomarine sikret seg pallplassering i E24-kåring

Tilbake til nyheter
- Thomas er en sterk lagspiller, løsningsorientert og alltid villig til å støtte salgsteamene, sier Simo Echchafai om Thomas Beadnall Repstad. Repstad ble topp tre i kategorien «Årets markedsfører».

Hvert år løfter E24 frem ledertalenter i alderen 35 år eller yngre. I år er Thomas Beadnall Repstad, Global Technical Marketing Manager i Aker BioMarine, blant topp tre beste markedsførere i E24s Ledertalenter 2022.

"Jeg er ydmyk og svært takknemlig for at jeg ble nominert og kom helt til topp tre i kategorien. Det kom totalt uforventet," sier Repstad.

Han startet i Aker BioMarine som praktikant i 2017 og har siden den gang hatt en rekke ulike roller innen markedsføring i Human Health and Nutrition-avdelingen. Der hjelper han til med å lede det globale teamet for Superba Krill-olje, som er flaggskipingrediensen fra Aker BioMarine. Superba Krill-olje er et naturlig kosttilskudd med fosfolipid, omega-3, kolin og astaxanthin.

Unik fagkombinasjon

Repstad er utdannet innen i ernæringsfysiologi, med en master i Mathelse- og innovasjonsledelse fra universitetet i Maastricht. Han har med andre ord en unik kompetanse fra både ernæringsvitenskap og innovasjon – kombinert med markedsføring.
-Vi har et fantastisk produkt med mange dokumenterte egenskaper. I tillegg har vi utrolig mange kompetente hoder som jobber i Aker BioMarine.

-Min rolle ligger i skjæringspunktet markedsføring, vitenskap og salg. Derfor er det er min oppgave å bringe dette sammen, kommunisere vitenskaplige funn med spesifikt innhold gjennom våre markedsføringskanaler og hjelpe til med å organisere nye produktkonsepter og innovasjoner.

-En «orkesterdirigent»

Simo Echchafai, SVP Marketing & Growth i Aker BioMarine, forteller at Repstad bidrar til å øke kunnskapen om krillolje og støtte selskapets salgsteam. I tillegg bistår han kunder med å lansere og posisjonere nye produkter i markedet.

"Han kan beskrives som en "orkesterdirigent" som samarbeider tett med og spiller på teamene på forskning, regulatorisk og teknisk for å utvikle et sterkere verdiforslag. I tillegg har han veiledet vårt eget salgsteam og kunder slik at de får best mulig kompetanse og forståelse for konkurransefordelene til krillolje, sa Simo Echchafai og legger til;

«Thomas har lykkes i å kombinere fremragende teknisk og vitenskapelig innsikt med dyp kunnskap om forbrukertrender og konkurranselandskapet i B2B-markeder. Thomas er en sterk lagspiller, løsningsorientert og alltid villig til å støtte salgsteamene våre for å vinne nye kunder og støtte eksisterende».

Fokus på unge talenter

Aker BioMarine har en solid merittliste med å utvikle unge, globale talenter og legger stor vekt på å løfte frem deres innsats. I 2022 sysselsatte selskapet over 400 personer fordelt fra mer enn 40 nasjoner.

"Vi gjør alt vi kan for å tenke annerledes om hvordan vi kan tiltrekke oss dyktige medarbeidere - og deretter utfordre dem til å gjøre en reell forskjell. Sammen har vi bygget et internasjonalt, høytpresterende og engasjerende arbeidsmiljø, sier Hege Spaun, Chief Officer People & External Affairs.

Kåringen er et samarbeid med konsulentselskapet Mercuri Urval, som sammen med en ekstern jury gjennomfører kåringsprosessen.

Les mer om E24 Ledertalentene på deres nettsider.