We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×

Simon Seward blir EVP for Human Health & Nutrition i Aker BioMarine

Tilbake til nyheter

Simon Seward vil bruke sin kunnskap fra krillmarkedet og sin bredere erfaring fra ernæringsindustrien til å lede Human Health & Nutrition-området i Aker BioMarine fremover. Han kommer fra rollen som SVP for QRILL Aqua samme sted.

 

Simon Seward, som har en bred lederbakgrunn fra farma- og akvakultursektoren, har blitt utnevnt til EVP for Human Health & Nutrition i Aker BioMarine. I sin nye rolle vil Seward blant annet bli sentral i realiseringen av selskapets ferske vekststrategi for Superba.

Seward startet i Aker BioMarine i 2019 med ansvar for å øke QRILL Aqua-salget i Asia og videre lede det globale salget til akvakultursektoren.

Solid erfaring

Med nesten tre tiår bak seg fra internasjonal salgs- og markedsføring på tvers av en rekke forretningssektorer, deriblant de globale ernærings- og akvakulturmarkedene,har Seward en solid dybdekunnskap om det internasjonale B2B-ernæringsmarkedet.

Før Seward kom til Aker BioMarine jobbet han med i norske legemiddelselskapet, Sana Pharma. Der hadde han en rekke lederroller og var med på å lansere Sana Pharma sin Algalif astaxanthin-virksomhet.

-En dyktig leder

Som EVP for Human Health & Nutrition vil Seward rapportere til Matts Johansen, administrerende direktør i Aker BioMarine.

-Vi er veldig glade for å kunne ønske Simon Seward velkommen til Human Health and Nutrition. I løpet av sine tre år her i Aker BioMarine har Simon vist at han er en dyktig leder og en verdifull ressurs i teamet vårt, sier Johansen.

- Jeg ser frem til å bli en del av EVP-teamet og til å få bidra til å lede Superba sin videre suksess mot nøkkelmarkedene som USA, Asia og Europa. Vi har høye vekstambisjoner og gode kommersielle strategier for Superba-krillolje de neste årene. Vi sikter mot å doble inntektene våre løpet av 2025, og jeg ser frem til å lede teamet for å nå disse målene, sier Seward.

Om Superba krill

Superba-krillolje er utvunnet fra antarktisk krill og er en effektiv kilde til viktige næringsstoffer som kolin og omega-3-fettsyrer. Ved hjelp av fosfolipider sørger Superba Krill for at omega-3s EPA & DHA og kolin leveres til de delene av kroppen som trenger detmest, som hjernen, hjertet, øynene og leveren. Teamet i Aker BioMarine vokser og utvider stadig sin portefølje med nye, spennende forsknings- og innovasjonsprosjekter som vil fremme krillindustrien. Innovasjon rundt sunn mat og næringsstoffer vil bidra til å skape løsninger for å hjelpe den voksende befolkningen. Som et unikt og mangfoldig økosystem spiller havet en kritisk rolle i verdens fremtid, og Superba-krillolje er en del av svaret.