We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×

Aker BioMarine har signert flere strategiske avtaler i Kina

Tilbake til nyheter

Aker BioMarine har signert 18 avtaler og strategiske partnerskap med aktører innen både helse-, ernæring- og kjæledyrmatindustrien i Kina. Avtalene er viktige for realisering av selskapets vekstmål.

For fjerde året på rad deltar Aker BioMarine på China International Import Expo (CIIE), hvor selskapet i år presenterer sine krill-baserte ingredienser til kosttilskuddsprodukter for mennesker, i tillegg til ingredienser for premiumfôr til kjæledyr.

Aker BioMarine har hatt tilstedeværelse i Kina siden 2011.Det kinesiske markedet er viktig for selskapets vekst og de har det siste året styrket sin tilstedeværelse i landet ytterligere.

– Kina er verdens nest største importør og forbruker, og er et sentralt og strategisk viktig marked for Aker BioMarine. Vi har etablert flere langsiktige samarbeidspartnere i Kina, og messen er en fantastisk mulighet for oss å offisielt erklære våre samarbeidspartnere og presentere videre fremgang i det kinesiske markedet, sier Matts Johansen, administrerende direktør Aker BioMarine.

Signeringsseremonier

Under messen har Aker BioMarine vært vertskap for den norske delegasjon som representerer det norske generalkonsulatet i Kina. Den norske delegasjonen vil være vitne til de totalt 18 signeringene som markere nye strategiske partneravtaler med kinesiske kunder. Disse avtalene er viktige for realisering av selskapets vekstmål i landet.

Til sammenligning signerte selskapet 6 slike avtaler i 2021. 15 av årets avtaler er innenfor krillolje for helsesegmentet, mens de resterende avtalene er innen krillmel for kjæledyrmatindustrien.

Industriledere fra hele verden

CIIE ble lansert i 2018 som et initiativ av Kinas president Xi Jinping for å bygge opp den økonomiske globalisering i landet. Messen arrangeres av handelsdepartementet i Kina og Shanghai.

- Det vil delta flere hundre industriledere og større organisasjoner fra hele verden under messen – og deltakelsen vil være en god mulighet for å vise frem våre produkter til både eksisterende og mulige kunder og forbrukere. Vi setter stor pris på å kunne delta på messen og ser frem til å formidle alle de viktige fordelene med krill, samt feire og styrke våre mange partnerskap i Kina, sier Matts Johansen.

IMG_6934

Om Aker BioMarine

Aker BioMarine er et bioteknologi- og krillfangstselskap, som jobber med å forbedre helsen til både mennesker og planeten. Selskapet er notert på Oslo Børs og utvikler krillbaserte ingredienser til bruk i legemidler, kosttilskudd (Superba®, NKO® og K · REAL®), akvakultur (QRILL® Aqua) og dyrefôr (QRILL® Pet), inkludert INVI ™, et høykonsentrert proteinisolat, og LYSOVETA ™, et kosttilskudd som transporterer EPA og DHA fra krill til ulike steder i kroppen. Aker BioMarines transparente verdikjede strekker seg fra bærekraftig innhøsting av krill i Antarktiske farvann, via selskapets knutepunkt for logistikk i Montevideo, til produksjonsanlegget i Houston, og videre til kunder over hele verden. Selskapets sterke fokus på bærekraft inspirerte lanseringen av sirkulærselskapet AION som skal hjelpe selskaper med å resirkulere og gjenbruke avfall.

Les mer på: www.akerbiomarine.com