We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×

Aker BioMarine ansatter ny sjef for investorrelasjoner

Tilbake til nyheter

Aker BioMarine, som for øyeblikket er notert på Merkur Market, ansetter Martin Stenshall som selskapets nye leder for investorrelasjoner.

 

Stenshall jobbet tidligere i Danske Bank Markets i Oslo som Senior Analyst og Head of Equity Research. Før Danske Bank, hadde Stenshall sentrale finansielle stillinger i KPMG, PwC og Aker Kværner. Han har en mastergrad i finans fra Griffith University i Brisbane, og en bachelor i regnskap og revisjon fra Universitetet i Oslo.

 

Stenshall støtter Aker BioMarine sin visjon om å forbedre menneskers og den globale helse

 

“Det er flere ting som gjør Aker BioMarine til en meget attraktiv arbeidsgiver, det sterke fokuset på bærekraft, og den spennende reisen selskapet har foran seg. Jeg er overbevist om at økt befolkning på jorden, og mer livsstilsykdommer vil øke etterspørselen etter helsebringende krillprodukter i mange år fremover,” forteller Stenshall. “Etter mange år i finans ser jeg nå veldig fram til å jobbe for Aker BioMarine som bidrar til bedret helse og miljø med fokus på FNs bærekraftsmål,” legger han til.

 

Investorrelasjons-rollen legger til rette for regelmessig og åpen dialog med finanssamfunnetAker BioMarine har vært notert på Merkur Market siden 6. juli 2020. Som en del av noteringen har selskapet hentet inn 2,15 milliarder kroner i ny egenkapital gjennom aksjeemisjon. Selskapet ønsker en overgang til Oslo Børs innen første kvartal 2021.

 

“Vi er inne i en fase der finansmarkedet vil spille en viktig rolle når vi utvider selskapet. Investorrelasjoner er en viktig funksjon for å sikre at vi er åpne, transparente og alltid engasjerer oss med våre interessenter og holder de oppdatert på vår reise,” sier Katrine Klaveness, finansdirektør i Aker BioMarine.

 

Hun fortsetter, “Med Stenshall sin omfattende erfaring og dype forståelse av finansmarkedene, tror jeg at både Aker BioMarine og selskapets investorer er i gode hender.”

 

For mer Informasjon, vennligst kontakt:

Katrin Berntsen
Kommunikasjonsdirektør
Tel: +47 920 54 570
katrin.berntsen@akerbiomarine.com